ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Στα Doxopoulos Beauty Salons με παρουσία στο χώρο από το 1994, φροντίζουμε να αναδεικνύουμε την ομορφότερη πλευρά του εαυτού σας. Στα καταστήματα μας, μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών, άκρων και αισθητικής από την έμπειρη ομάδα μας που εξελίσσεται και επιμορφώνεται συνεχώς.

Στόχος μας είναι να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα. Έχοντας όμως περιβαλλοντικές ανησυχίες, είναι κοινωνική μας ευθύνη να στρέψουμε την προσοχή μας και στη διατήρηση της ομορφιάς του κόσμου στον οποίο ζούμε και η προσπάθειά μας να γίνουμε φιλικοί προς το περιβάλλον, είναι το πρώτο βήμα.

Στηρίζουμε την ανακύκλωση και παροτρύνουμε και εσάς να μας επιστρέφετε τις χρησιμοποιημένες συσκευασίες από τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς.

Συνεργαζόμαστε με εταιρίες που στη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων τους δεν διεξάγουν πειράματα σε ζώα (cruelty free) και χρησιμοποιούν vegan συστατικά.

Ακόμη και οι τρίχες μετά από κάθε κούρεμά σας ανακυκλώνονται! Στηρίζουμε την εξαιρετική δράση της εταιρίας Ρεστία  δωρίζοντας τα αποκόμματα τριχών, τα οποία χρησιμοποιεί για τη δημιουργία φίλτρων που απομακρύνουν τα πετρέλαια από τις θάλασσες και τις ακτές μας!

ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΜΑΣ
ΣΤO KOYKAKI

ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΜΑΣ
ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Σημαντική ενημέρωση!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω καλοκαιρινών διακοπών το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 16/8 μέχρι και 23/8. Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν στο διάστημα αυτό θα διεκπεραιώνονται από τις 24/8. Σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι!